Pasitarimas Švietimo informacinių technologijų centre dėl Saugesnio interneto renginių

  Sausis pervirto į antrąją pusę ir artėja vasaris, o su juo ir  nauji mėnesio renginiai. Sausio 19 dieną 13 val., kaip LMBDA atstovė lankiausi Švietimo informacinių technologijų centre. Į susitikimą buvo pakviesti ir kiti partneriai: RRT, asociacija „Langas į ateitį“, VšĮ „Vaikų linija“, TEO, „Microsoft“ . Visi mes susirinkome  pasitarti dėl bendradarbiavimo galimybių, galimų bendrų arba atskirų veiklų, vykdant Saugesnio interneto projektą (www.draugiskasinternetas.lt) ir pagrindinį renginį - Saugaus interneto dieną, kuri vyks 2017 metų vasario 7 dieną.

    Saugesnio interneto centro Lietuvoje koordinatorė Natalija Ignatova pristatė naujus leidinius mokytojams ir mokiniams „Skaitmeniniai aukso ieškotojai“, „Internetas, kokio norime“. Susipažinti su leidiniais  ir  atsisiųsti elektroninius leidinius galite apsilankę šiuo adresu : http://www.draugiskasinternetas.lt.

O jei norite spausdintų leidinių, juos galite įsigyti Švietimo informacinių technologijų centre:  Suvalkų g. 1, Vilniuje. Leidiniai nemokami.

                                                  Nijolė Čepukėnienė, Ukmergės Užupio pagrindinės mokyklos bibliotekos vedėja, LMBDA

Write a comment

Comments: 0